Bøker utgitt

Print

 

Den første boken jeg ga ut var «Alfa: En Manual» fra Kagge Forlag (2009). Boken var et resultat av noen år med utprøving av alt mulig innenfor temaet attraksjon og seksualitet. Boken inneholdt opprinnelig mye mer av det siste, men redaktørene valgte å fokusere på den delen som omhandler selve sjekkingen. Så dette ble resultatet.

Boken er ganske morsom, og selv om jeg ikke lenger er helt enig med meg selv på den tiden og det jeg tenkte, så er det absolutt artig lesning og et godt tilskudd for gutten som lurer på hva han skal gjøre for å begynne å få det til litt med det jentene. Til min store overraskelse har også en hel del kvinner sendt meg meldinger og fortalt at de har brukt boken til å sjekke opp sine nåværende kjærester, så det er tydelig at noe i den fungerer begge veier.

Du kan kjøpe den her (trykk på teksten).

 

Arts_guide

Dette er boken jeg skrev for å understøtte kurset «The Arts», og det er anbefalt lesing for alle som faktisk ønsker å være med på akkurat den reisen. Riktignok har en del av øvelsene og verktøyene blitt revidert i oppleggets nåværende form, men det som står i boken er fortsatt gyldig. Om du ikke har tenkt til å ta kurset hos meg, så kan du selvsagt også komme et godt stykke ved å lese boken og gjøre øvelsene. I så fall anbefaler jeg også å ha med en venn eller to som synes det kan være spennende å eksperimentere med dette.

Du kan kjøpe den her (trykk på teksten).

 

 

 

 

visdom_fra_buret

Dette er boken jeg med hånden på hjertet skulle ønske jeg hadde da jeg selv begynte med kampsport. Det er litt leit å si det, men de feilene jeg og mine medutøvere gjorde «way back then», er det samme som gjøres i dag av unge fremadstormende fightere – uansett om det er snakk om MMA eller andre kampsporter med høy kontakt.

Jeg tror oppriktig at du vil spare deg for veldig mye smerte, skader og frustrasjon om du leser det som står i denne saken her, og klarer å følge rådene. Det er tanker basert på 25 år i kampsport, hvorav 18 av disse var i MMA – som proff, som teamleder, som landslagssjef, som dommer, som promoter og alle andre roller som finnes å ha i sporten.

Du kan kjøpe den her (trykk på teksten).