Mentoring

shutterstock_125770145

 

Selv om The Arts har på mange vis vært flaggskipet i min virksomhet, har det også hele veien vært de som ønsker en mer personlig oppfølging. Derfor tilbyr jeg også timer en-til-en hvor du kan få jobbe med det du synes er viktig for deg her og nå (i motsetning til et mer fastsatt opplegg). Filosofien er for min del å gjøre det jeg kan for å tilrettelegge for innsikten og endringene du ønsker/trenger.

Jeg er nok i veldig liten grad en som står og roper og heier fra sidelinjen (min sportslige bakgrunn til tross). Tanken er mer å skape rom og dybde for at du skal få kontakt med de sidene av deg hvor både ressurser og sårhet ligger – og håndtere det som finnes der på en måte som varer over tid. Erfaringen er at det for å skape reell endring kreves at prosessen stikker dypt nok, og at det ikke holder å kun motivere/ansvarliggjøre.

Om du er interessert, så ta kontakt via dette skjemaet.

Pris: 1000,- per klokketime

«Når du har vært en fighter i et bur i en av verdens tøffeste kampsporter, kombinert med å være doktorgradsstipendiat i data, kombinert med å skrive bok og lære gutter selvtillit og strategier for å få drømmedama, kombinert med å skrive bok om mentale strategier for maksimal prestasjonsevne og fokus, kombinert med å være en av de varmeste, dypeste og sympatiske menneskene jeg noen gang har møtt – da er det ikke så vanskelig å forstå at Jakob er den perfekte coachen for deg som vil oppnå dine målsetninger og drømmer!»
 
«Jakob har, som min coach, gitt meg så utrolig mye. Ikke bare vanvittige opplevelser som jeg ikke engang kunne drømt om, men også et solid vennskap, og ikke minst gitt av seg selv. Faglig sterk både når det gjelder mental-, fysisk, og teknisk trening. Flink til å formidle, og hans entusiasme sprer seg lett, selv i tunge perioder.
Jeg vil ikke spekulere i hvor jeg hadde vært i livet uten Jakob, men jeg kan si at jeg ikke hadde vært der jeg er i dag. Tusen takk, sensei! Ingen over, ingen ved siden!»